PETA SITUS | KONTAK
Login
Logo Damas Daya Mahasiswa Sunda
Menu Utama
Space Iklan
Space Iklan
  • Saptu, 24/09/2016 10:00 Oktober 2016 Damas Gelar PTSC Ka-21 Ku : Humas PP Damas Pasanggiri Tembang Sunda Cianjuran (PTSC) téh mangrupa agénda rutin anu dilaksanakeun ku Damas unggal 2 atawa 3 taun sakali ti mimiti taun 1962. Alatan sababaraha rupi hambatan, tina gelaran PTSC Damas anu pamungkas taun 2012, nembe taun 2016 ayeuna tiasa dilaksanakeun deui. Gelaran PTSC taun 2016 teh baris dilaksanakeun dina kaping 10-13 Oktober 2016 di Gedung Kebudayaan Sabilulungan Kab. Bandung
  • Minggu, 31/01/2016 12:00 Diskusi Prospék Tembang Sunda Cianjuran pikeun jadi Warisan Budaya Dunia Ku : Humas PP Damas Tembang Sunda Cianjuran (TSC) mangrupa salah sahiji seni sunda adiluhung anu mibanda idéntitas étnik salaku kasenian masarakat Sunda. Kamekaran TSC anu parantos langkung ti dua ratus taun sarta mibanda ajén-inajén anu universal, pantes upami TSC jadi warisan budaya dunia
  • Senen, 18/01/2016 19:06 Pasanggiri Tembang Sunda Cianjuran Damas Ka-21 Jadi Dilaksanakaeun 2016 Ku : Humas PP Damas Waktu pelaksanaan PTSC Ka-21 parantos cindek dilaksanakeun dina taun 2016, namung perkawis kaping sareng tempat masih nuju dipilari anu pas. Kitu nurutkeun Hasan salaku Sesepuh Pangurus Puseur (PP) Damas
  • Rebo, 20/05/2015 07:00 Sawala Gawé Damas Digelar di Gedung Pusat Studi Sunda Ku : Humas PP Damas Kamari, poé saptu d.k. minggu, 16 d.k. 17 Méi 2015, Pangurus Puseur (PP) Damas geus ngalumangsungkeun agénda Sawala Gawé di Gedung Pusat Studi Sunda (PSS), Jalan Garut No. 2 Kota Bandung. Sawala Gawé Kamari dihasilkeun matéri anu kacida mundelna, sajaba dihasilkeun putusan ngeunaan program gawé, dihasilkeun ogé putusan surahan ajén-inajén perjuangan Damas jeung pola kaderisasi Damas.
  • Senen, 11/05/2015 07:00 Sawala Gawé - Tarékah Stratégis Méré Warna Anyar Pikeun Damas Ku : Humas PP Damas Sawala Gawé ayeuna ngabogaan agénda anu penting pisan pikeun kamekaran Damas kahareup. Salila ieu Damas jiga nu teu jalas has (jatidiri) organisasina anu bisa méré alternatif daya tawar pikeun mahasiswa daékeun asup tur aktif di Damas. Malahan salaku organisasi kamahasiswaan, Damas teu mampu némbongkeun has intéléktualitasna. diskusi jeung kajian jadi barang nu langka di Damas. Padahal saéstuna mah upami dijujut tina UD/URT, bakal écés naon anu jadi perjuangan Damas téh.
  • Salasa, 05/05/2015 19:32 Pipa Gas Geothermal di Pangalengan Ngabeledug Ku : Humas PP Damas Poe salasa (05/05/2015) jam dua sore, pipa gas alam perusahaan pengeboran gas bumi, PT Magma di Kp. Cibitung, Desa Margamukti, kec. Pangalengan, kab. Bandung ngabeledug.
  • Saptu, 31/01/2015 07:00 Pasanggiri Tembang Sunda Cianjuran Baris Dilaksanakeun Oktober 2015 Ku : Humas PP Damas Sesepuh PP Damas, Hasan, netelakeun yen Pasanggiri Tembang Sunda Cianjuran (PTSC) Damas nu ka-21 baris dilaksanakeun dina bulan Oktober 2015. “Netepkeun PTSC di bulan Oktober 2015 teh dumasar kana hasil gempungan Pangurus Puseur Damas jeung para aktivis PTSC jeung tokoh Tembang Sunda Cianjuran Damas anu dilaksanakeun dina peuting Kamari, jumaah 30 Januari 2015” kitu pisaur Sesepuh PP Damas
  • Minggu, 25/01/2015 09:28 Informasi Asup Ka Paguron Luhur Negeri 2015 Ku : Humas PP Damas SNMPTN nyaeta pola seleksi nasional dumasar kana hasil maluruh prestasi akademik kalayan ngagunakeun peunteun rapor semester 1 (hiji) nepi ka semester 5 (lima) pikeun SMA/MA jeung SMK/MAK anu mangsa diajarna 3 (tilu) taun atawa semester 1 (hiji) nepi ka semester 7 (tujuh) pikeun SMK/MAK anu mangsa diajarna 4 (opat) taun, jeung portofolio akademik.
  • Senen, 17/11/2014 21:10 Presidén Jokowi Ngumumkeun Naékna Harga BBM Ku : Humas PP Damas

    Jakarta - BBM ahirna resmi ditaékeun ku Pamaréntah. Presidén Jokowi nyebutkeun kawijakan ieu mangrupakeun pilihan anu hésé. Tapi dalah dikumaha, kawijakan ieu kudu dipilih. Pamaréntah geus mikirkeun dampak jeung rencana kahareupna.

  • Senen, 17/11/2014 09:00 Mangsa Mimitran DAMAS Cabang Kota Bandung Angkatan Ka-54 taun 2014 Ku : Humas PC Kota Bandung Mimitran (Mimiti Mimitraan) teh hiji gerbang awal pikeun sah jadi anggota organisasi Daya Mahasiswa Sunda (DAMAS). Dina kagiatan mimitran, calon anggota Damas bakal dibekelan jeung diwanohkeun kana dasar-dasar kadamasan, kaorganisasian, kasundaan jeung kamasarakatan sarta diwanohkeun ogé kana kasenian sunda
  • Senen, 10/11/2014 19:00 Centang Biru WhatsApp, Tanda Pesan Geus Dibaca Ku : Himas PP Damas damas.or.id - Sanajan geus populer, WhatsApp ngabogaan kakurangan, sabab teu nyadiakeun notifikasi baca pikeun pesan aku dikirim. Sedengkeun, BlackBerry Messenger jeung Line geus ngajadikeun fitur "Read" ieu geus lila pisan. Fitur ieu teh penting pisan, sabab bisa mastikeun pesan anu dikirim teh geus dibaca atawa teu acan.
  • Saptu, 08/11/2014 01:26 PERSIB Juara ISL 2014 Ngaliwatan Drama Adu Finalti Ku : Humas PP Damas Palembang - Ahirna saenggeus 19 taun Pessib teu juara, kiwari dina taun 2014 PERSIB ngagondol Piala ISL 2014. Persib meunang 5-3 diina adu finalti saenggeus tambahan waktu 2x15 teu ngarubah skor 2-2
  • Minggu, 26/10/2014 18:00 Susunan Kabinet Jokowi-JK Ku : Humas PP Damas

    Tadi sore, poe minggu (26/10/2014), tabuh 17.30 WIK Presiden Joko Widodo geus ngabewarakeun susunan kabinetna di buruan Istana Nagara. Kabinetna dingaranan "Kabinet Kerja".

    Bewara kasebut dilaksanakeun dina poe ka-6 sarengsena Jokowi-JK dilantik. Dina ngabewarakeun kabinet kasebut Jokowi direncangan Wapres Jusuf Kalla sarta Ibu Negara Iriana jeung Ibu Mufidah Jusuf Kalla.

  • Salasa, 14/10/2014 09:29 Sukuran Milangkala Damas Ka-58 Ku : Humas PP Damas Sekdam - Salasa ping 14 Oktober 2014 Daya Mahasiswa Sunda (DAMAS) jengkep nicak umur 58 taun. Hasan, sesepuh PP Damas, netelakeun yen dina raraga Milangkala Damas ka-58 ieu diagendakeun Sukuran Milangkala Damas nu dilaksanakeun dina ping 14 okt, jeung Upacara & Orasi Ilmiah Milangkala Damas ka-58 dina ping 25 Oktober 2014
  • Senen, 22/09/2014 20:33 Istrenan DPD KNPI Jawa Barat Periode 2014-2017 Ku : Humas PP Damas Bandung - Istrenan Dewan Pengurus Daerah (DPD) Komite Nasional Pemuda Indonesia (KNPI) periode 2014-2017 dilaksanakeun poe ieu, senen, 22 September 2014, di Hotel Horison Bandung. Personalia DPD KNPI Jabar kasebut mangrupakeun hasil gawe tim formatur MUSDA KNPI Jawa Barat anu diluluguan ku kang Saca Suhendi salaku sesepuh pinilih hasil MUSDA nu dilaksanakeun di Lembang ping 13-14 Agustus 2014.
  • Minggu, 14/09/2014 19:44 Mimitran (Panarimaan Anggota Anyar) Damas Bandung Ku : Humas PP Damas Bandung - Panarimaan anggota anyar dina organisasi tangtuna mangrupakeun hiji kabutuhan pikeun jalanna siklus kaderisasi dina organisasi. Hal eta nu rutin dilaksanakeun ku Damas paling henteu dina unggal taun. Sesepuh Pangurus Cabang Bandung Damas, kang Fikri Siddiq netelakeun yen Mimitran (orientasi pikeun para calon anggota) Damas Cabang Bandung nu tadina baris dilaksanakeun dina sasih oktober dipundurkeun janten sasih nopember.
  • Jumaah, 27/06/2014 00:01 Sikep Daya Mahasiswa Sunda (Damas) Pada Pilpres 2014 Ku : Humas PP Damas Bandung - Dina nyanghareupan Pemilihan Presiden (Pilpres) taun 2014, Sesepuh PP Damas, Hasan, negeskeun yen Daya Mahasiswa Sunda (Damas) minangka organisasi anu teu berafiliasi kana golongan politik atawa partei politik baris netral atawa teu mihak ka salah sahiji pasangan dina Pilpres Taun 2014
Login Anggota
Informasi Kegiatan DAMAS
  • Can aya data kegiatan nu diasupkeun!