PETA SITUS | KONTAK
Login
Logo Damas Daya Mahasiswa Sunda
Menu Utama
Space Iklan
Space Iklan
Tata cara pendaftaran Pasanggiri Tembang Sunda Cianjuran (PTSC) XXI Taun 2015
  1. Ngeusi formulir pendaftaran sacara online ku cara klik tombol Pendaftaran di handap. Ngeusi formulir diwangun kana 6 (genep) lengkah:
    1. Ngeusi data diri sarta otomatis nyieun akun/username
    2. Ngeusi Riwayat Atikan
    3. Ngeusi Riwayat Diajar Mamaos
    4. Ngeusi Lingkung Seni
    5. Ngeusi Riwayat Pangajen/Kualifikasi
    6. Upload foto profil
  2. Citak Biodata, upami sadaya lengkah tos rengse
  3. Formulir di print, ditandatangan sarta dipasrahkeun ka panitia
Upami aya kagejed dina proses pendaftaran online ieu, tiasa sumping bae ka sekretariat Damas, Jalan Lengkong Besar No. 67 Kota Bandung

Pendaftaran
Login Anggota
Informasi Kegiatan DAMAS
  • Can aya data kegiatan nu diasupkeun!